www.puertolab.com
 
Hjem >  Personvernregler

Kategorier

Personvernregler

Atnettsted, er målet vårt å gjøre handleopplevelsen trygg,praktisk og omsorgsfull. Vårepersonvern- og sikkerhetsprogrammer sørger for at alle transaksjoner som gjørespå nettsted er 100% trygge og garanterte.

Hvilken informasjon samler vi inn? De typerpersonopplysninger som vi samler inn fra deg, vil avhenge av omstendighetene ved innsamling ogpå hvilken type tjeneste du ber om fra oss. For eksempel, når du ønsker å kjøpe etprodukt fra nettsted, kan vi samle inn opplysninger som ditt navn, adresse, leveringsadresse og faktureringsadresse og annen informasjon som er relevant for ditt kjøp.

Som lovkrav for å få ditt samtykke til innsamling av "sensitiv informasjon", antar vi at du har gitt samtykke til samlingen av all informasjon du har gitt oss til bruk i samsvar med denne erklæringen, med mindre du forteller oss noe annet.

Hvordan samler vi informasjon Vi kan samle innpersonlig informasjon om deg når du besøker nettstedet vårt, når du behandler oss via e-posten, samler vi ikkepersonlig informasjon uten ditt samtykke. Vi anser at samtykket ditt er gitt når du fyller ut feltene som er nødvendige for å lette en transaksjon gjennom nettsted.

Hvordan bruker vi dinepersonlige opplysninger Vi samler vanligvis dinepersonlige opplysninger til følgende formål:

 • For å lette din tilgang til nettstedet vårt,produkter og tjenester
 • For å levereprodukter du har bestilt fra oss
 • Å finne din mening om våreprodukter, tjenester, markedsføring og nettside.
 • Enkelte avpersonlig informasjon vi samler er viktig for oss å kunne nøyaktig identifisere hvem som bruker tjenesten. Andre typerpersonlig informasjon vi samler, hjelper oss med å utvikle enprofil av hvem som bruker vår tjeneste, dette hjelper oss med å tilbyprodukter sompasser til brukerne av nettsted.

  Varsel avpersonlig informasjon til tredjeparter Vi kan avsløre dinpersonlige informasjon til tredjepart for det formål informasjonen ble samlet inn eller for relaterte formål, for eksempel for å fullføre en transaksjonpå dine vegne eller gi deg med etprodukt du kjøpte. Vi engasjerer tredjepartsentreprenører til å utføre tjenester for oss som innebærer at entreprenøren håndtererpersonlig informasjon vi har. For eksempel involverer vi for tiden tredjepartsentreprenører til:

  Leverprodukter kjøpt fra nettsted

  Gi elektroniskepengeoverføringstjenester, behandling av kredittkortkonto og relaterte tjenester

  I disse situasjonene er tredjepartsentreprenøren strengt fra å bruke uønsketpersonlig informasjon om deg bortsett fra det spesifikke formålet vi har levert. Vi kan også avsløre dinepersonlige opplysninger til ulike rettshåndhevende organer og regjeringer over hele verden for sikkerhets-, toll- og innvandringsformål. Annet enn det ovennevnte, vil vi ikke utlevere dinepersonlige opplysninger uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig å informere om å forhindre en trussel motliv eller helse, lovlig eller lovlig, rimelig nødvendig for å håndheve loven eller nødvendig for å undersøke en mistenkt ulovlig aktivitet.

  Sikkerheten til dinepersonlige opplysninger Vi vil sikkert holde dinepersonlige opplysninger og vi vil ikke handle, leie eller selge den. Vi vil ta alle fornuftige skritt for å sikre enhver informasjon vi holder om deg.personlig informasjon kan lagres både elektroniskpå vårt datasystem, Brannmurer,passord, antivirusprogramvare og e-postfiltre kan beskytte all vår elektroniske informasjon.

  Løse dine bekymringer Hvis du ønsker å få tilgang til dinepersonlige opplysninger, klagepå bruddpåpersonvernet ditt eller du har spørsmål om hvordan dinpersonlige informasjon er samlet eller brukt, vennligst send forespørselen din, klage eller spørre til adresse nedenfor. Vi vil svarepå spørringen din eller klagen via e-post så snart som mulig.

  Endringer i dennepersonvernerklæringen Vi kan endre dennepersonvernerklæringen som våre forretningsbehov eller loven endres. Eventuelle endringer i dennepersonvernerklæringen vil bli oppdatertpå nettsted, så vennligst besøk denne siden regelmessig for å sikre at du har vår nyestepersonvernerklæring.

Copyright © 2021 nye sko online.All Rights Reserved.Powered by www.puertolab.com